Hoitotapahtuma

Hermoratahierontaa HelsingissäHermoratahieronta ei ole ihmeparantamista vaan fysiologiaan perustuvaa hoitoa, joka vaatii oman aikansa. Hermoratojen kuntoutus on perusteellista ja aikaa vievää. Kehoa hoidetaan päästä varpaisiin sormenpäillä pyörittäen ja sopivasti painaen.

Hermoratahieronta sopii kaikille ja kaikenikäisille.Täältä löydät tarkempaa tietoa siitä mihin kaikkiin vaivoihin hermoratahieronnalla on mahdollista saada apua.

Hermoratahieronnan kesto

Yksi hoitokerta kestää noin 2 tuntia. Aluksi 5 kertaa viikon välein niin että saadaan kehon hermosolut aktivoitumaan mukaan hoitoon, maksan entsyymikanta elpymään ja solun sisäinen tasapaino palautumaan. Tämän jälkeen hoitoa jatketaan yksilöllisesti 2-6 viikon välein, usean kuukauden ajan (jopa 1-2 vuotta). Hoitokertojen määrä vaihtelee vaivasta riippuen.

Hermoratahieronnan vaikutuksia

Hoidon alkuvaiheessa asiakkaalle saattaa tulla ns. paranemiskriisi, jolloin piilossa olevat vaivat tulevat esiin. Sen aiheuttaa kuona-aineiden tehokas poistuminen kehosta erityselinten toiminnan tehostuessa. Oireet ilmenevät ohimenevinä tuntemuksina esim. päänsärkynä, ihottumana, kipujen pahenemisena, kuumeena, ripulina jne. Jokaiselle ei oireita tule ja niillekin joille tulee ne poistuvat hoidon edetessä nopeasti ja voivat olla hyvin lievinä.

Hermoratahieronnan vastaanottoni Helsingissä

Teen hermoratahierontaa kotivastaanotollani Helsingin Jollaksessa.

Varaa aika hermoratahierontaan puhelimitse 040 550 88 37

Katso myös Paikat & Hinnat sivu josta löydät hoitopaikkojen osoitteet, kartat ja muuta tietoa.

Voit ottaa minuun yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella.

Uusille hermoratahieronta asiakkaille kokeilutarjous!

Nyt pääset kokeilemaan hermoratahierontaa hintaan 60€ Jollaksessa (1 tunnin kokeilukerta). Lue lisää täältä ->>

 

AulinCo | Hermoratahieronta | Ota yhteyttä