Osteopatia

Osteopatia HelsinkiOsteopaattinen hoito syntyi Yhdysvalloissa 1874 ja se on vanhin manipulaatiomenetelmistä. Sen kehitti Andrew Taylor Still ja toi Eurooppaan hänen oppilaansa John Martin Littlejohn 1917. Suomessa osteopatiakoulutus alkoi vuonna 1988 ja sen toi meille Ruotsista Christer Pellas.

Osteopaatti tarkastelee ja hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Hoito kohdistuu paljolti selkärangan nikamiin, mutta myös kehon muihin rakenteisiin kuten rintakehään, raajoihiin, kallon luihin ja sisäelimiin. Tavoitteena on saada kehon eri osat toimimaan yhteistyössä toistensa kanssa. Kun kehon joustavuus, liikkuvuus ja ryhti ovat kunnossa myös elimistön hermotoiminta ja verenkierto toimivat optimaalisesti.

Osteopaatti auttaa kehoa puhdistumaan

Lisäksi osteopaatti hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien tomintahäiriöitä, jotka johtuvat selkärangan kudoksista. Nämä kudokset voivat aiheuttaa hermoihin painetta ja ärsytystä. Tämä muuttaa hermoviestintää häiriten verenkiertoa ja nestekiertoa. Osteopaatti auttaa kehoa puhdistumaan kuona-aineista ja jännittyneisyydestä, vaikuttaa ryhtiin ja lisää  itsetuntemustasi kehostasi.

Lisää tietoa osteopatiasta

Lisää osteopatiasta Suomen Osteopaattiliiton kotisivulta www.suomenosteopaattiliitto.fi

Tarjoan osteopatiaa Helsingin keskustassa

Osteopatian vastaanottoni on Helsingin keskustassa, osoitteessa:

ArtFysio
Kasarmikatu 36, 2.krs
00130 Helsinki

Osteopatian ajanvaraus 040 550 8837

Katso myös Paikat, Hinnat & Varaus.

Voit ottaa minuun yhteyttä myös Yhteydenottolomakkeella.

Muut hoidot

Osteopatian lisäksi tarjoan hermoratahierontaa josta voit lukea lisää täällä.

 

Hermoratahieronta | Pilates