Hermoratahieronta

Hermoratahieronta HelsinkiHermoratahieronta on ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa. Siinä hoidetaan kehon ääreishermostoa, jolloin saadaan yhteys pitkittäisten ja poikittaisten hermoratojen kautta iso- ja pikkuaivoihin, keski- ja väliaivoihin sekä aistinelimiin. Hoito kuntouttaa ääreishermostoa saadakseen keskushermoston toimimaan kunnolla ja aivot tällöin huolehtimaan tehtävistään.

Voit lukea tarkemmin hoitotapahtumasta täältä. Hermoratahieronta sopii kaikille ja kaikenikäisille. Täältä löydät tarkempaa tietoa siitä mihin kaikkiin vaivoihin hermoratahieronnalla on mahdollista saada apua.

Hermoratahieronta on ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa

Hermoratahieronta on vanha kiinalaista alkuperää oleva kuntoutushoito, kehon elintoimintojen elvyttäjä, erinomainen nesteenpoistaja ja kehon kokonaisvaltainen puhdistaja. Ravintoaineiden imeytyessä ja hormonitoimintojen tasapainottuessa keho pystyy taas toimimaan normaalisti ja vaivat helpottuvat ja häviävät vähitellen.

Olen valmistunut hermoratahierojamestariksi Helsingin hermoratahierojaopistossa, jossa hoito-opit pohjautuvat Annikki Kankkusen oppeihin.

Tarjoan hermoratahierontaa Helsingissä

Teen hermoratahierontaa kotivastaanotollani Helsingin Jollaksessa.

Varaa aika hermoratahierontaan puhelimitse 040 550 88 37

Katso myös Paikat & Hinnat sivu josta löydät hoitopaikkojen osoitteet, kartat ja muuta tietoa.

Voit ottaa minuun yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella.

Uusille hermoratahieronta asiakkaille kokeilutarjous!

Nyt pääset kokeilemaan hermoratahierontaa hintaan 60€ Jollaksessa (1 tunnin kokeilukerta). Lue lisää täältä ->>

 

AulinCo | Hermoratahieronta | Ota yhteyttä